Skive Gymnasium & HF

Skive Gymnasium & HF er en skole i konstant udvikling – en moderne skole med faglighed og kvalitet som fundament. Skolen er præget af respekt og engagement hos både elever, lærere og andre ansatte. Vi vægter fællesskab, kreativitet og ansvarlighed højt, fordi disse værdier er vigtige forudsætninger for at eleverne får et godt udbytte af undervisningen. Skolen er placeret i grønne omgivelser tæt på Skive by. Skolen har eksisteret siden 1968 og har til huse i indbydende bygninger, der stadig har charmen og varmen fra 1960’erne, og samtidig er renoveret og udbygget til at facilitere moderne undervisningsformer.
I menuen til venstre finder du flere oplysninger om skolen

"Det bedste ved Skive Gymnasium & HF er helt klart stemningen på skolen. Der er en hygge over selve stedet, som skaber et slags fællesskab"

Emilie Rudbeck Jørgensen 2.y