Bibliotek og studiecenter

Skive Gymnasium & HF's studiecenter ligger i lyse og rummelige lokaler. Her findes masser af elevarbejdspladser som bruges både i undervisningen, og af elever der arbejder selvstændigt i mellemtimer og udenfor skoletid.
I studiecentret ligger også skolens bibliotek. Her kan både elever og lærere låne af skolens ca. 18.000 bøger. Foruden masser af relevante fagbøger har biblioteket en stor samling skønlitteratur. Bøgerne kan bruges af alle studerende, uanset om det er til en opgave eller læsning for ens egen fornøjelse. Bibliotekspersonalet står klar til at hjælpe med hjælp til informationssøgning og skulle du bruge en bog vi ikke har, bestiller vi den gerne fra andre biblioteker.

Elever og lærere kan selv søge bøger på bibliotekets hjemmeside. Her kan man se, hvilke bøger vi har, og om de er tilgængelige eller udlånt, og hvor de er opstillet.

Bøgerne hentes og låneregistreres af brugeren selv ved pc'en, som står på skranken. Aflevering af bøger foregår ved at lægge bøgerne på skranken. Der er ikke gebyrer for bøger der er afleveret for sent, men skulle du miste en bog eller få den beskadiget vil du komme til at erstatte den.

Åbningstiderne:
Mandag - tirsdag - torsdag og fredag:
Kl. 10:00 - 14:30