Brobygning

Går du i 8., 9. eller 10. klasse, og går du og tænker på om gymnasiet eller HF måske er noget for dig?

På Skive Gymnasium & HF tilbyder vi brobygningsdage, hvor du får lov at prøve, hvordan det er at gå i gymnasiet eller på HF. I de dage, du går her, vil du gå på et brobygningshold og deltage i undervisning, som er tilrettelagt for netop dit hold. Du vil også overvære undervisning i en gymnasie- eller hf-klasse. Under dit besøg vil du opleve både kendte fag fra folkeskolen, men måske også for dig nye fag, som indgår i gymnasiets fagrække. I undervisningen vil du også møde forskellige former for undervisning og brugen af IT, der alt sammen indgår som en del af den daglige undervisning på Skive Gymnasium & HF.

Når du ankommer til skolen den 1. dag, vil du blive mødt af et hold tutorer. Tutorerne er alle elever, som går på skolen enten i 2.g, 3.g eller 2. HF. Skolens tutorkorps har til opgave at hjælpe dig under dit besøg på skolen. De vil vise dig rundt på skolen og i det hele taget hjælpe dig med praktiske ting, fx hvordan man betaler med en ”brik” i kantinen, og hvor dit næste klasselokale ligger. Og du vil til enhver tid kunne stille dem spørgsmål om, hvordan det er at gå på Skive Gymnasium & HF.

Klik på knappen herunder for at komme til vores website specielt for brobyggere.

Tutorkorpset 2016-17.