Studievejledningen på Skive Gymnasium & HF

Hver klasse på skolen - og dermed også hver enkelt elev - er tilknyttet en studievejleder. Studievejlederen forsøger at hjælpe eleven med at få så godt et forløb som muligt her på stedet, og her kan man altid gå hen, hvis tingene bliver svære. Vejledningen sker både gennem individuelle samtaler og i den kollektive vejledning i klasserne.

Studievejlederne har faste træffetider på studievejlederkontoret, lokale 61 og 62, hvor eleverne kan komme og få hjælp og vejledning i både personlige og studiemæssige spørgsmål.

Hvis eleverne får tungere problemer at slås med, har studievejlederne mulighed for henvise videre til samtaler med en psykolog.

Det normale SU-arbejde administreres af sekretær Jeanet S. Egebæk, men hvis du vil søge om udeboende sats, skal du huske at tale med en studievejleder først.

I menuen til venstre kan du se mere om træffetider, oplysninger om SU m.v.

Opdateret d. 20 januar 2014/Jakob Gam Kahr