Stillingsopslag

Ny vicerektor

Vi søger pr. 1. august ny vicerektor, da vores nuværende vicerektor er blevet rektor på et andet gymnasium.

Skive Gymnasium & HF har ca. 700 elever fordelt på 7 stx-klasser og 3 hf-klasser pr. årgang, og vi er ca. 85 ansatte. Derudover udbyder vi EUX-velfærd i samarbejde med Social- og Sundhedsskolen i Skive.  
Gymnasiet er beliggende smukt ned mod Skive ådal og hele bygningsmassen er gennemrenoveret samt udstyret med alle tænkelige faciliteter.

Som skole har vi over de senere år, gennem en målrettet indsats, formået løfte elevernes faglige niveau, og vores elever har samtidigt et lavt fravær og lavt frafald. Vi har mange indsatsområder bl.a. samarbejde med områdets erhvervsliv, internationale kontakter, musik, idræt, naturvidenskab, samarbejde om sprog med folkeskolerne mv. og vi betragter os som en udviklingsorienteret skole. Vi er en skole, hvor vi gør os umage med at gøre tingene godt.

Vi arbejder aktivt med personaleledelse samt udviklingen af nye arbejdsformer for at imødekomme fremtidens udfordringer. Vi har en meget højt medarbejdertilfredshed, og som vicerektor bliver du en central del af vores personaleledelse, der baserer sig på åbenhed og tillid.

Vi søger en vicerektor der:
  • Har solid ledelseserfaring fra den gymnasiale sektor.

  • Arbejder aktivt med ledelse som felt, og løbende opkvalificerer sig – f.eks. via en lederuddannelse.

  • Er interesseret i at arbejde strategisk med udvikling af gymnasiet, og ikke mindst ser- og griber muligheder for eksterne samarbejder.

  • Er åben og tillidsfuld og ser løsninger skabt gennem samarbejde med elever, medarbejdere og ledelseskolleger.

  • Ser vicerektorstillingen som en mulighed for at skabe de bedste uddannelsesmæssige betingelser for vores elever.

  • Er idérig men samtidig løsningsorienteret og får tingene gjort.

De konkrete arbejdsopgaver vil være en blanding af personaleledelse, strategisk udvikling, eksterne relationer, planlægningsopgaver og pædagogisk udvikling – afhængig af ansøgers erfaringer.

Ansættelsesvilkår

Løn, pension og ansættelsesforhold ifølge gældende overenskomst og individuel forhandling. Der indgås ligeledes en resultatlønskontrakt.

Ansøgning:

Hvis du har spørgsmål til stillingen som vicerektor på Skive Gymnasium & HF, er du meget velkommen til at kontakte rektor Lars Erik Nielsen på telefon 20163984 eller len@skivegym.dk.

Du kan læse mere om skolen på www.skivegym.dk

Ansøgning og cv inkl. referencer sendes senest d. 31. maj til len@skivegym.dk

Der holdes ansættelsessamtaler onsdag d. 6. juni.

Tiltrædelse pr. 1. august 2018.