STX – Bioteknologi

Interesserer du dig for biologi og kemi?

Så vælg en naturvidenskabelig studentereksamen.

Bioteknologi A er en kombination af biologi og kemi og dækker en bred række af emner, fx genteknologi, energiproduktion, lægemidler og fødevareteknologi.

Studieretningen er kendetegnet ved følgende fag:

  • Bioteknologi A
  • Matematik A
  • Fysik B

På denne studieretning får du mulighed for at arbejde tematisk, konkret og projektorienteret med nogle af de mest aktuelle emner inden for moderne bioteknologi. Der er stor fokus på grøn omstilling og bæredygtighed i Skive Kommune, og det vil indgå i de projekter, vi arbejder med i Bioteknologi A og Fysik B.

Naturvidenskabelig forskning og udvikling af ny teknologi skal føre til løsninger på velkendte problemstillinger, så er du nysgerrig, målrettet og har du lyst til at arbejde med innovation, er Bioteknologi den rigtige studieretning for dig.

Fordeling af fag på bioteknologi

Bevæg musen over illustrationen nedenfor for at se den procentuelle timefordeling

Talenttilbud

SKIVE GYMNASIUM UDVIKLER DIT TALENT

Som elev på Skive Gymnasium har du mulighed for at supplere din uddannelse med forskellige talenttilbud. Disse kan du læse mere om ved at klikke her; talenttilbud.

 

Vi leverer fundamentet

Stå solidt i verden med en uddannelse fra Skive Gymnasium

På Skive Gymnasium får du mulighed for at blive voksen, iderig, tænkende og demokratisk. Vi vil nemlig gerne, at du skal stå solidt i verden og turde træffe valg. Her vil du blive udfordret på dine meninger og mødt med tillid.

 

Blev en del af ATU

Danmarks første talentprogram

Akademiet for Talentfulde Unge udfordrer og inspirerer alle elever på det højest mulige faglige niveau. Ambitionen er at tilføje reelle redskaber til den enkeltes portefølje gennem fokus på intellektuel sparring, vidensdeling og fællesskab.