Genvej til nyttig viden

STX
EUX
HF
Individuelle tilbud

Hvis du vil have flere muligheder for fremtiden, er EUX Velfærd måske noget for dig. Uddannelsen varer op til 4 år og 7 måneder og er for dig, der er målrettet, har talent for at arbejde med mennesker og kan lide at arbejde på et udfordrende teoretisk niveau med praksis lige ved hånden. Uddannelsen udbydes med en SOSU-retning, hvor du samtidig får fag på gymnasialt niveau.

Med EUX Velfærd kan du fortsætte direkte ud i arbejde eller tage en videregående uddannelse – på lige fod med andre studenter.

Uddannelsen tager i alt 4 år og 7 måneder.

Først tager du Grundforløb 1 og 2 på SOSU STV, og derefter tager du EUX-uddannelsen i løbet af 3 år og 7 måneder. Undervejs er du på skolebænken hos både SOSU STV og på Skive Gymnasium, og du er også ude i praktik. Du får elevløn under hele uddannelsen.

Drømmmer du om en studenterhue? Så har vi de perfekte rammer til dig og dine nye klassekammerater. Smukke rammer, en hyggelig atmosfære og lærere, der brænder for at dele deres viden og passion med dig. Her gør vi os umage i alt hvad vi gør – og sørger altid for at ingen føler sig alene. Vi tror på at det er lysten, der gør forskellen.

Det har vores studenter lavet en FILM om. Den er til dig.

Tilbud EUX