STX – Supersprog

Elsker du sprog, kultur og lærerige udlandsrejser?

Så bliv student med verden for dine fødder.

Kan du lide sprog, og synes du, det kunne være spændende at arbejde med kulturen inden for tre store sprogområder? Har du lyst til aktivt at bruge sproget, rejse ud og blive klogere på andre kulturer?

Så skal du vælge denne internationale linje. I studieretningen arbejder vi med sprog, kultur og samfundsforhold i den engelsk- og spansktalende verden og i Tyskland.

Studieretningen er kendetegnet ved følgende fag:

  • Spansk A / Fransk A / Kinesisk A
  • Tysk B
  • Engelsk A

Det globale fokus understøttes med tre udlandsrejser/udvekslingsrejser til de tre sprogområder fordelt på 1., 2. og 3.g, fx Spanien, USA og Tyskland.

Fordeling af fag på Supersprog

Bevæg musen over illustrationen nedenfor for at se den procentuelle timefordeling

Talenttilbud

SKIVE GYMNASIUM UDVIKLER DIT TALENT

Som elev på Skive Gymnasium har du mulighed for at supplere din uddannelse med forskellige talenttilbud. Disse kan du læse mere om ved at klikke her; talenttilbud.

 

Vi leverer fundamentet

Stå solidt i verden med en uddannelse fra Skive Gymnasium

På Skive Gymnasium får du mulighed for at blive voksen, iderig, tænkende og demokratisk. Vi vil nemlig gerne, at du skal stå solidt i verden og turde træffe valg. Her vil du blive udfordret på dine meninger og mødt med tillid.

 

Blev en del af ATU

Danmarks første talentprogram

Akademiet for Talentfulde Unge udfordrer og inspirerer alle elever på det højest mulige faglige niveau. Ambitionen er at tilføje reelle redskaber til den enkeltes portefølje gennem fokus på intellektuel sparring, vidensdeling og fællesskab.