STX – Life Science

Interesserer du dig for biologi og kemi?

Så vælg en naturvidenskabelig studentereksamen.

Life Science er studieretningen, hvor du lærer om de levende organismer, livsprocesser, samspil og evolution. Du lærer om mennesket som biologisk organisme, om sundhed, sygdom, forplantning og om den genetiske arv.

Studieretningen er kendetegnet ved følgende fag:

  • Biologi A
  • Kemi B

Med den arbejdende krop som tema kan du blive testet i vores avancerede idrætsfysiologiske laboratorium.

Vi mennesker sætter et betydeligt aftryk på vores klode. Derfor skal du også lære om natur, bæredygtighed og miljøbeskyttelse – temaet kan fx være hormonforstyrrende stoffer i miljøet eller beskyttelse af truede dyre- og plantearter.

Studieretningen er for dig, der er optaget af at opdage og forklare verden.

Fordeling af fag på Life Science

Bevæg musen over illustrationen nedenfor for at se den procentuelle timefordeling

Talenttilbud

SKIVE GYMNASIUM UDVIKLER DIT TALENT

Som elev på Skive Gymnasium har du mulighed for at supplere din uddannelse med forskellige talenttilbud. Disse kan du læse mere om ved at klikke her; talenttilbud.

 

Vi leverer fundamentet

Stå solidt i verden med en uddannelse fra Skive Gymnasium

På Skive Gymnasium får du mulighed for at blive voksen, iderig, tænkende og demokratisk. Vi vil nemlig gerne, at du skal stå solidt i verden og turde træffe valg. Her vil du blive udfordret på dine meninger og mødt med tillid.

 

Blev en del af ATU

Danmarks første talentprogram

Akademiet for Talentfulde Unge udfordrer og inspirerer alle elever på det højest mulige faglige niveau. Ambitionen er at tilføje reelle redskaber til den enkeltes portefølje gennem fokus på intellektuel sparring, vidensdeling og fællesskab.