Skive Elite

Sporten i fokus med Skive Elite

Bliv udfordret sammen med andre ambitiøse sportsudøvere.

Talentordningen er for dig som ønsker at fokusere på din idræt, samtidig med du tager en ungdomsuddannelse på Skive Gymnasium.

Morgentræning

Som elev på Skive Elite får du mulighed for at deltage i to ugentlige morgentræninger.

Morgentræning 1 fra kl. 7.00-8.00 – individuel basis/styrketræning med træningsprogram og supervision/behandling ved en fysioterapeut

Morgentræning 2 fra kl. 8.00-9.30 – idrætsspecifik morgentræning (alt efter idrætsgren) eller individuel fysisk træning med supervision.

Formålet med morgentræningen er at udvikle den enkelte idrætsudøver. Derfor tilrettelægges basis-/styrketræningen i samarbejde med idrætsforeningerne, idrætsforbundene og Team Danmark.

Vejledning

Er du en del af talentordningen, er der løbende mulighed for at få vejledning i at skabe balance mellem idræt, fritid og lektier. Du vil fx kunne få støtte til at strukturere undervisning og lektier op til, under og efter vigtige konkurrencer, træningslejre og stævner. Efter behov vil der også være mulighed for at få supplerende undervisning/vejledning

Ud over den ekstra vejledning og morgentræningerne vil du som elev på Skive Elite blive en del af et større fællesskab, der består af talentfulde unge fra mange forskellige idrætsgrene og studieretninger.

Optagelse

Du kan optages på Skive Elite, uanset hvilken studieretning du vælger at gå på

Du skal sende en motiveret ansøgning inklusiv trænerudtalelse til elite@skivekommune.dk. Du kan finde ansøgningsskema, trænerudtalelsesskema samt yderligere information på www.skive.dk/elite.

Ansøgningerne vurderes af et visitationsudvalg bestående af elitekoordinator og idrætskoordinatorer fra ungdomsuddannelserne. Hvis du kommer i betragtning, vil du blive indkaldt til en personlig samtale.

Idrætskoordinator på Skive Gymnasium er Malene Aaes Kvist, og du er velkommen til at kontakte hende på mak@skivegym.dk, hvis du har nogen spørgsmål.

Skive Elite har et bredt samarbejde i kommunen

Elever på talentordningen vejledes i at skabe balance mellem idræt, fritid og lektier. Derfor vil man i samarbejde med sine lærere kunne få vejledning til at strukturere undervisning og lektier op til, under og efter vigtige konkurrencer, træningslejre og stævner. Skive Elite omfatter bl.a. Skive AM, Skive FH, SIK og mange andre.