Team SG Sport

Sporten i fokus

Bliv udfordret sammen med andre ambitiøse sportsudøvere.

Team SG Sport er en mulighed for at blive udfordret af dygtige lærere både på dit individuelle niveau og i andre sportsgrene, end den du ellers dyrker. Du forbedrer din fysiske kapacitet og har det samtidig sjovt med andre sportsudøvere.

Team SG Sport er et godt supplement til din træning udenfor skolen og kan være med til at binde dit liv som sportsudøver sammen med dit gymnasieliv. Derudover er det en fantastisk mulighed for at få et fællesskab med elever fra de andre klasser, som også  har en interesse for sport på højt niveau.

Ud over en studentereksamen får du som elev på Team SG Sport følgende tilbud:

  • To ugentlige træningerTræning på gymnasiet to gange om ugen
  • Analyse af din fysiologiske profil og træningstilstandTo gange om året tester vi din fysiologiske profil og analyserer din træningstilstand i et avanceret test­center
  • Din hverdag er i fokusFokus på en hverdag, som indeholder uddannelse, idræt og et godt og vel­fungerende socialt liv
  • Sporten integreres i studietRådgivning med henblik på at få tilpasset sporten med studiet og efterfølgende karrieremuligheder
  • Nye og moderne faciliteterGratis adgang til træning i nye og moderne sportsfaciliteter herunder fitnessområde
  • Bliv inspireretFælles ekskursioner til interessante sportsbegivenheder og besøg af sportsprofiler udefra.
  • Skisportstur til ØstrigTeam SG Sport tager på skisportstur til Østrig

På Skive Gymnasium
har vi de ultimative faciliteter

Team SG sport på Skive Gymnasium har givet mig en større fysiologisk indsigt og dernæst en masse fremragende bekendtskaber med andre sportsglade og ambitiøse unge mennesker. 

Marianne Haugsted (STX-elev fra 2017-2020)Ligaspiller i Viborg HK
1

Hvem kan søge?

Alle STX-elever med særlig interesse for sport kan søge. Vi optager nye Team SG Sport-elever i løbet af efteråret i 1.g. Du behøver ikke at vælge en bestemt studieretning for at blive Team SG Sport-elev, men det er et krav, at du også dyrker sport i din fritid.

2

Hvordan bliver jeg optaget?

Hvis du synes, at Team SG Sport er noget for dig, skal du tilmelde dig via et ansøgningsskema i Lectio, hvor du beskriver, hvilken sport du dyrker, og hvad der motiverer dig. Der er ansøgningsfrist i slutnin­gen af september. Tilmeldingen er bindende. Det er idrætslærerne på Team SG Sport der afgør, hvilke elever der får tilbud om at blive optaget.

3

Koster det noget?

Det er gratis at gå på Team SG Sport, men du skal regne med en lille egenbetaling for ekskursioner med træning og oplevelser ud af huset.

Vi er en gruppe af dedikerede lærere/sportsfolk, der brænder for sporten. Kontakt os her, hvis du ønsker at høre mere om Team SG Sport på Skive Gymnasium.